WEDDINGS / MIJN MANIER VAN WERKEN

Kennis Maken

Allereerst maak ik met jullie kennis om alle wensen te bespreken en om elkaar vast een beetje te leren kennen. Tenslotte ben ik een hele dag aanwezig tijdens een erg intieme aangelegenheid.

Onderwerpen die aan bod komen: Het draaiboek in het kort. Speciale wensen. Willen jullie een album? Welke gasten komen er en wie is wie. Kort voor de trouwdag neem ik contact met jullie op om de laatste puntjes op de i te zetten.

Weddings / mijn manier van werken

De Grote Dag


Jullie mogen alleen maar genieten!

Ruim op tijd ben ik in gepaste kleding aanwezig om de situatie fotografisch goed te bekijken. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn, zodat jullie en de gasten me nauwelijks opmerken. Terwijl jullie druk zijn en genieten, let ik op de mooie momenten, unieke eigenschappen van jullie én van de gasten. Humor, snelheid, oog voor detail en emotie. Dat typeert mijn reportages.

Ik werk met Nikon en professionele, lichtgevoelige lenzen, van groothoek tot telelens van de hoogste kwaliteit. Ook neem ik altijd een back-up camera mee. Mijn favoriete lens is de 28 mm, met diafragma 1.8 (ideaal voor donkere situaties) Dan heb ik nog een statief bij me en flitsers. Ik gebruik zoveel mogelijk bestaand licht, óók in het stadhuis/de kerk. Dat is vaak veel sfeervoller. Maar ik schuw zeker niet van mooi ingeflitste foto’s, vooral buiten is dat prachtig. Met tegenlicht, of juist onder een grijs wolkendek. Elk weertype heeft zijn voordelen en unieke eigenschappen.

WEDDINGS / MIJN MANIER VAN WERKEN

Levering


Vlak na de bruiloft krijgen jullie een online voorproefje met de hoogtepunten. Ik beoordeel en bewerk beelden op kleur, contrast, storende elementen, en het kader. Afhankelijk van de keuze voor album of beelden op usb, hebben jullie binnen 5 weken tot 14 weken alles in huis.