Prijzen


Dit zijn richtprijzen, mail gerust voor meer informatie en prijzen of een offerte op maat. info@studiopastel.nl

6 uur fotografie –  € 1050  

1 uur extra fotografie – € 125


REPORTAGE VAN DE DAG

Een journalistieke reportage van het begin tot en met het einde. Ik ben als een soort ‘fly on the wall’ aanwezig, op jacht naar mooie momenten. Ik maak overzichtsfoto’s en vangen de juiste details. Jullie gasten hoeven niet te poseren, je mag me zelfs negeren!

DE FOTOSHOOT

Tijdens de shoot ben ik iets meer regisseur. Ik doe alles om super foto’s te maken met jullie in de hoofdrol. We zoeken een gave locatie op en met een paar aanwijzingen hier en daar maken we prachtige, creatieve beelden. Je mag romantisch doen, lachen, gek doen, precies zoals jullie zijn!

WAT KRIJGEN WE?

Een gepassioneerde fotograaf die de hele dag vanaf verschillende plekken vastlegt. Een fotoshoot op een mooie locatie. Speciaal geselecteerde en nabewerkte foto’s in de frisse kenmerkende stijl van Studio Pastel. Alle zorg en toewijding om jullie een zo mooi mogelijke herinnering aan jullie trouwdag te geven.

liefde voor mooi fotopapier

Albums


Mijn fotoalbums onderscheiden zich qua inhoud door het mooie matte fine-art papier. Maar ook aan de buitenkant zijn de albums uniek afgewerkt. De albums worden met veel passie met de hand gemaakt, waardoor elk album 100% aandacht en liefde krijgt in het productieproces.

20 spreads
20×20 cm €340
25×25 cm €390
30×30 cm €425


35 spreads
20×20 cm €390
25×25 cm €519
30×30 cm €565


Handgemaakte bewaardoos €45
Stempel Embossing €29