Promotie Fotograaf Utrecht


Gaat u of een familielid of kennis promoveren? Een belangrijke gebeurtenis in iemands leven, zowel professioneel als persoonlijk.

Een complete reportage van uw promotie van ruim twee uur (fotografie vooraf, de promotie zelf en een impressie van de felicitaties/receptie achteraf) is beschikbaar voor 345 euro. U krijgt hiervoor een ruime selectie bewerkte beelden in hoge resolutie via een online gallery aangeleverd.

Optioneel kan de tijd verder worden uitgebreid voor een uitgebreide(re) impressie van de receptie en eventueel een diner of feest, en ook is er de mogelijkheid een mooi handgemaakt album te laten maken met de hoogtepunten van de dag.

Over Studio Pastel Fotografie – Promotie Fotograaf

Studio Fotografie is opgericht door Maarten de Kok. Ik heb een passie voor mijn vak wat ik graag terug laat zien in mijn foto’s. Met mijn fotografie voor bedrijven wil ik een verhaal vertellen en de warmte van het bedrijf laten voelen. Ik denk graag met u mee over het vormgeven van het beeldmateriaal, zodat het goed aansluit bij uw wensen. Naast opdrachten voor onder andere communicatiebureaus, overheidsinstanties, MKB, werk ik ook aan eigen projecten om mijzelf als fotograaf verder te ontwikkelen. Ik neem graag de tijd voor mensen en hun verhaal en laat mij daardoor inspireren in mijn werk.

Contact Opnemen

Bent u nog op zoek naar een goede fotograaf voor het vastleggen van uw promotie en enthousiast over mijn werk? Neem dan gerust contact op met Studio Pastel Fotografie door te bellen naar 06 42142652 stuur een mail naar info@studiopastel.nl. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden van promotie fotografie en hoor graag wat uw wensen zijn.

www.studiopastel.nl